NEDJELJA 12.06.2022.

RUTA GRANFONDO

TRG SELJAČKE SLOGE, 10417 BUŠEVEC

Ruta GRANFONDO

Svi sudionici rekreativne cestovne biciklističke utrke na GRANFONDO ruti startaju paralelno. Ruta se odvaja na djelu staze gdje su postavljeni redari koji Vas usmjeruju prema odabiru staze. GRANFONDO ruta (bivši CLASSIC bijeli broj) fizički i tehnički je zahtjevnija te prilagođena prilagođena natjecateljima kao priprema za natjecanje ili potvrda fizičke kondicije. Ovogodišnji GRANFONDO zamišljen je sa startom u jednoj grupi i postepenim razbijanjem grupe gdje svaki od natjecatelja može naći svoj tempo, uz napomenu sudaca koji će biti postavljeni na razdvajanju.

Informacije

Dužina staze: 70,2km
Visinski profil: 1017m
Start utrke: 11.15h

Mjesta prolaska rute: Buševec (start), Kravarsko, Hotnja, Pokupsko (feed zona), Cerje Pokupsko, Lukinić brdo, Cerovski vrh, Jerebić, Opatija, Roženica, Kravarsko, Buševec (cilj)

Tagovi #100hupsera #potvrdiformu

PROGRAM UTRKE

KOTIZACIJA ZA SVE KATEGORIJE I NATJECATELJE IZNOSI 100,00KN

NED 12.06.2022.

GF

09:00h – 10:30h

Podjela i preuzimanje brojeva

u 11.15h

Start GRANFONDO utrke

od 13.30h

Proglašenje pobjednika

od 13.45h

Topli obrok

od 14.00h

Zabavni program

Podaci za uplatu:

Naziv primatelja: BK Sljeme, 3.Vrbik br. 6, 10000 Zagreb
Broj računa primatelja: HR91 2402 0061 1006 4565 3
Opis plaćanja: Ime Prezime – 100 HUPSERA GRANFONDO
Iznos kotizacije: 100,00kn
Napomena: za plaćanje iz inozemstva koristi se
SWIFT/BIC: ESBCHR22 (Erste Bank)

Podjela i preuzimanje brojeva

Preuzimanje brojeva (sa bijelom podlogom) na dan utrke od 09:00h – 10:30h na startu utrke na adresi Trg Seljačke Sloge, 10417 Buševec. Molimo sudionike/natjecatelje da zbog gužve dođu ranije.

Start utrke

Sudionici ovogodišnje GRANFONDO rute startaju paralelno na adresi Trg Seljačke Sloge, 10417 Buševec. Staza neće biti potpuno zatvorena za promet, te se mole natjecatelji da voze uz desni rub kolnika te se pridržavaju svih prometnih propisa. Staza će biti označena te osigurana redarima na glavnim raskršćima. Obavezno je nošenje zaštitne biciklističke kacige i tehnički ispravnog bicikla. Mjerenje vremena na cilju. Feed zona nalazi se kod Pokupskog.

Mjerenje vremena

Mjerenje vremena za sudionike rekreativne cestovne biciklističke utrke osigurano je na cilju od strane organizatora. Žalbe se predaju glavnom ili pomoćnom sudcu u pisanom obliku najkasnije 15min nakon završetka utrke uz taksu u iznosu 100,00kn.

Proglašenje pobjednika

Nakon završetka rekreativne cestovne biciklističke utrke organizirano je proglašenje pobjednika po krategorijama i dodjela medalji za sve sudionike.

OPĆI UVIJETI ZA SVE SUDIONIKE

  • svi sudionici ruta GF i XC su i sudionici u cestovnom prometu, te su dužni pridržavati se prometnih pravila i propisa, obzirom da se 100 HUPSERA održava na prometnicama koje nisu zatvorena za ostali promet (poluotvorena cesta)
  • svi sudionici 100 HUPSERA su obvezni se pridržavati uputa: organizatora utrke, redara, sudaca i policijskih službenika.
  • organizator otklanja od sebe svaku odgovornost za štetu ili ozljede koje sudionik 100 HUPSERA na rutama GF i XC nanese sebi, drugom sudioniku maratona ili trećoj osobi
  • obavezno je nošenje zaštitne kacige kao i tehnički ispravnog bicikla
  • stogo je zabranjena vožnja u zavjetrini svih službenih vozila u karavani
  • za prijevoz onih sudionika koji neće moći završiti maraton osigurano je vozilo do cilja (metla) koje je ujedno i zadnje vozilo

PARTNERI UTRKE

Izbornik